Alla inlägg den 29 juli 2008

Av Olof Andersson - 29 juli 2008 23:29

Tänkte att som ett stående inslag kan jag berätta filmer för dom som inte orkar se på filmerna själva, passar perfekt i dagens samhälle, i väntan på att säsongen drar igång igen. Så läs inte vidare om ni ska se den själva.


Dagens Film: Wanted, biopremiär 12 September 2008 Sweden.

Medverkande: Angelina Jolie, någon kille, Morgan freeman

Typ av film?: Blod, action, skjuta pang pang, tågfight.


Filmen: Wesley har ett tråkigt liv, han blir räddad undan en mördare i en butik (av angelina jolie), hon förklarar att han är son till en SUPERDUPER lönnmördare, och att hans öde är att gå med i hennes klubb för superduper lönnmördare (som leds av morgan F) och döda en annan superduper mördare som dödade wesleys pappa (säger dom).

Han går med, han tränar, han lär sig att skruva kulor runt föremål, han blir mer eller mindre odödlig (dock inte lika odödlig som Rambo).

Näst sista fighten, Wesley mot Pappans mördare, wesley vinner, men innan pappans mördare dör säger han "wesley, jag är din pappa", och det visar sig då att hela lönnmördarklubben har ljugit för honom. Han måste döda Morgan Freeman såklart, för att göra sin faders namn rättvisa.

Han sätter då fast bomber på 1000 råttor, och skickar in dom i klubbens högkvarter, spränger dom, skjuter ihjäl alla utom 7. Angelina skjuter ihjäl alla som är kvar i klubben då hon förstår att Morgan är dum, och sedan även sig själv, sedan skjuter Wesley Morgan, och Wesley har till slut dödat alla som finns att döda i filmen, och är ensam kvar....


Mycket pang pang, helt ok blod status, många civila offer, vilket höjer betyget till 3.7 Rambo av 5 möjliga.





Av Olof Andersson - 29 juli 2008 23:27

Efter att ha haft besök ett antal gånger under sommaren i grytan av en person, låt oss kalla honom "Eric", bestämde jag mig för att se vad folket i Tranemo tyckte om honom.

Vi bönder ska ju vara så inskränkta, så vill verkligen folk att utsocknes ska komma hit och dricka våran öl och beblanda sig med våra kvinnor? 

Har ju hört om massiva folkuppror, ja nästan riks, om en signatur lista i grannsocknen som lockade flera 10tals personer mer eller mindre fiktiva att skriva på, så tänkte, jag tar väl på mig träskorna och går ut och möter folket på stan med en god vän, och ser, om vi verkligen vill ha hit en stadsbo.

Resultatet är lika enat som ölen är för dyr, JA! Alla vill ha hit honom.


Ovido - Quiz & Flashcards