Direktlänk till inlägg 25 oktober 2012

Nästan seriefinal

Av Olof Andersson - 25 oktober 2012 21:25

Har redan haft smskonversationen med Bulan i Mariestad.

När Mariestad (även Skövde, Borås m.fl) möter Tranemo IBK så kan dom inte vinna. Varför? Självklart kan dom vinna matchen, men då har dom bara gjort precis vad dom ska, dom har inte vunnit någonting. Ett lag från en riktig stad med så mycket större utbud av innebandyspelare (både Borås och Mariestad har innebandygymnasium, tragiskt....) ska självklart vinna alla dagar i veckan mot ett lag som tränar hälften så mycket och har hälften så mycket talang.
Att dom ändå inte gör det jämnt visar bara på det som är TIBKs storhet, hjärtat, och det som är stadslagens svaghet; hjärtat.

Med det sagt ska Mariestad bara vinna på lördag mot TIBK i grytan för att det ska vara godkänt för dom, medan TIBK har allt att vinna.
Så lägger man över favoritskapet, men om ni tänker efter så är det väl faktiskt sant det jag skriver?

Ska iaf bli en kul match att se, Lockerud trummar på i serien för serieseger för 12e året i rad. Denna gång med ett gäng nya namn som inte var så märkvärdiga förra gången vi möttes men nu vuxit till sig, ska bli intressant att se vilka talanger dom har i år. Wiikman var dock grym redan förra gången och lär så vara nu med, han är kusin med NHL målvakten Wiikman om jag inte minns fel? Stort, nästan lika stort som att Per Ekström (tidigare TIBK) var kusin med Johnny Bråttom.


Spelas även lite andra matcher i serien:


Halna - Fristad (fredag) 10-7


Vad sysslar Halna med? Dom ska inte ligga i botten och harva, dom har kapacitet att slå alla lag och här tvålar man dit tabellfemman Fristad i en målrik match.


Skara - Borås IBF (fredag) 4-9


IBF gör inte om samma misstag som oss, här glider dom ifrån till en säker seger, tyvärr, poängtapp är välkomna för IBF.


Skövde - Sandared (lördag) 8-3


Visst, SIBS har presterat fruktansvärt mycket bättre än förväntat, men att men ens ska vara nära mot SKövde borta tror jag inte en sekund på.


Vänersborg - Vara (lördag) 10-2


Vänersborg vinner lekande lätt mot Vara som inte visade några kvaliteér i mötet med oss.


Falköping - Tygriket (söndag) 6-7


Falköping inser nog att detta kan vara årets viktigaste match för dom och antar att dom kommer slita som djur. Detta resultat förutsätter Puh och Myrmans, samt att Kristensson fortsätter producera. Kan sluta hur som helst.


Forza grönsvart!



Så här dags på säsongen startar även projekt, få Slagge att flytta hem, varje år, det är naturligtvis i full gång och jag kan säga med 100% säkerhet att ingenting är klart!


 
 
Ingen bild

Mike

28 oktober 2012 16:22

Bra jobbat Tranemo, 2-11 är ingen förlust mot ett lag från en stad som har ib-gymnasium

Olof Andersson

28 oktober 2012 22:37

Precis min poäng, bra att du förstår :) Insatsen i sig var inte särskilt mycket att hurra för, L/M kan bättre!

 
Ingen bild

Fidde

8 november 2012 15:25

Inget om kommande omgång eller föregående. Är ju en blogg som följs av många.

 
Ingen bild

Borås

14 november 2012 16:55

Innebandy gymnasium i Borås skojar du med mig bara för att man har 1-2 lektioner innebär det inte att man blir bättre innebandy spelare . Sen får alla som vill börja där oavsett kvalité. Så någon större fördel har inte lagen från Borås av det. Du får försöka hitta något annat att skylla på när ni torskar

Olof Andersson

15 november 2012 22:24

Om ingen som går där blir bättre så kan man ju verkligen undra varför det finns, eller vad som görs på lektionerna om ingen blir bättre. För en utomstående låter innebandygymnasium seriöst iaf, sen om det inte är det beklagar jag för eran skull.

 
Ingen bild

Fredrik Borås IBF

22 november 2012 15:33

Den enda som spelade för oss i matchen mot er och kommer från innebandygymnasiet var Jonathan Larsson vår målvakt.

Olof Andersson

28 november 2012 14:28

Är det ett bra betyg? Eller vad menas?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Andersson - 10 januari 2013 23:01

Skara - Vara (fredag) 6-4   Ett helt nytt Skara med betydligt bättre trupp än i vårat möte.Ruggigt viktig match i botten där jag vågar säga att Skara åker ur om man förlorar. Men tror att dom rutinerade rävarna fäller avgörande här, Blom är med o...

Av Olof Andersson - 4 januari 2013 18:36

Gömde det sig en match en vanlig vardag i luffsarserien. Skövde piskade dit Vänersborg med 11-0 igår, imponerande siffror oavsett vad Vänersborg hade för lag. Skövde hakar på Borås IBF i kampen om andraplatsen.   Borås - Fristad (fredag) 7-5   ...

Av Olof Andersson - 14 december 2012 09:28

Att inte ha spelat innebandy på ett bra tag må vara riktigt tråkigt och frustrerande, men idag väntar belöning! Hade självklart hellre spelat ikväll men att långt bort i ingenstans förhoppningsvis få dynga i sig en rejäl Mandysburgare innan man slå...

Av Olof Andersson - 7 december 2012 20:06

2 matcher har redan hunnit spela varsin period, det påverkar dock inte hur jag skulle tippat.   Borås - Sandared (fredag, står 0-0 efter 1 period) 9-2   Trots derby och trots målsnålt efter första tror jag IBF springer iväg till en lekande lä...

Av Olof Andersson - 30 november 2012 10:57

För precis så här kommer matcherna sluta:   Skara - Halna (fredag) 4-6   Nu har jag inte sett Halnas laguppställning, men Skara harvar i botten och saknar idag Hald. Då kommer Halna ta 3 poäng medan Skara får blicka framåt.   Skövde - Fal...

Ovido - Quiz & Flashcards