Direktlänk till inlägg 10 september 2012

Precis vad jag skrev...

Av Olof Andersson - 10 september 2012 18:49

Vi slog ett riktigt dynglag med 3-2 under björnslaget, och precis som jag skrev blev ingen glad utav det, snarare krigsstämning.... Följdaktigen gjorde vi våran bästa match under turneringen efteråt, men vi börjar från början.


TIBK - Sandö (div 1) 2-3


Stod länge 2-2 och det kändes rättvist, i början av andra hade vi en kavalkad av målchanser medan Sandö ägde större delen av matchen men med mindre lägen. Något snöpligt men kvällen på hotellet var så trevlig så det vägde utan tvekan upp.


TIBK - Elfhög (div 3) 3-1


Siffror som borde varit större, men efter en frukostbuffè på wienerbröd så gjorde vi vad som behövdes, närmare 8-1 än 3-2.


TIBK - Hovås (div 5?) 3-2


Ett riktigt dynglag som vi slår även om vi gör våran sämsta match någonsin, vilket vi kanske gjorde, men det räckte ändå, men inget positivt att ta med från den matchen.


TIBK - MG10 (norska elit) 3-5


Upp till bevis för oss själva och det blev en fantastiskt rolig match att spela, det var hårt, tjafs, utvisningar, straffar, bortdömda mål o.s.v Behövde vinst för att gå vidare så 3-5 målet slank in i tom bur.

Kändes som en match som till en början gick precis vår väg med 2-0 ledning, men med 2,5 missade öppna mål och 1 missad straff så räckte det inte när MG 10 hade Sam Jonsson (Linköping, Tyresö), kanske inte den bästa spelaren överlag jag mött, men den absolut bäste dribblern åtminstone, och riktiga klassavslut, vilket räckte för att göra 3 mål på oss och nästan ensam leda sitt lag. Varenda uppspel gick genom gode Sam så min förvåning är att han bara kom 3:a i den interna poängligan då han höll SSL klass medan ingen annan kändes högre än div 1 klass.


Hur som helst, det mest glädjande var att Johan Carlsson dundrade in 3-3 målet 1 meter in på offensiv planhalva, kanske det hårdaste skott som någonsin skjutits i innebandyvärlden. Eftersom det varken kan bevisas eller motbevisas så väljer jag att gro den myten, och fan vet om någon som såg det kan säga emot. Eller gick det ens att se? Var bara att ruska på huvudet åt det som skedde och sedan gräma sig över att våran överlägset hetaste spelare för stunden är avstängd dom 2 första omgångarna av serien.


Helgen får toppbetyg men vi är inte ett lag som ska spela 3 dagar, kanske inte ens 2 dagar, vi har för mycket annat att klara av på våra scheman när vi är iväg. Fre-Sön är således inte optimalt, knappt ens lör-sön, fredag - lördag hade varit den ultimata TIBK cupen om det måste vara 2 dagar.


Hade vi slagit MG 10 hade vi slagit Barnarp i finalen med 7-6 efter 7 mål av Johan Carlsson, så het kändes han i sista matchen (var sjuk och vilade mest innan den).


Forza grönsvart, dubbelmatch i helgen, Rydboholm borta fredag, Rångedala hemma lördag, förhoppningsvis med minst 1 helt ny bekantskap i grönsvarta dressen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Andersson - 10 januari 2013 23:01

Skara - Vara (fredag) 6-4   Ett helt nytt Skara med betydligt bättre trupp än i vårat möte.Ruggigt viktig match i botten där jag vågar säga att Skara åker ur om man förlorar. Men tror att dom rutinerade rävarna fäller avgörande här, Blom är med o...

Av Olof Andersson - 4 januari 2013 18:36

Gömde det sig en match en vanlig vardag i luffsarserien. Skövde piskade dit Vänersborg med 11-0 igår, imponerande siffror oavsett vad Vänersborg hade för lag. Skövde hakar på Borås IBF i kampen om andraplatsen.   Borås - Fristad (fredag) 7-5   ...

Av Olof Andersson - 14 december 2012 09:28

Att inte ha spelat innebandy på ett bra tag må vara riktigt tråkigt och frustrerande, men idag väntar belöning! Hade självklart hellre spelat ikväll men att långt bort i ingenstans förhoppningsvis få dynga i sig en rejäl Mandysburgare innan man slå...

Av Olof Andersson - 7 december 2012 20:06

2 matcher har redan hunnit spela varsin period, det påverkar dock inte hur jag skulle tippat.   Borås - Sandared (fredag, står 0-0 efter 1 period) 9-2   Trots derby och trots målsnålt efter första tror jag IBF springer iväg till en lekande lä...

Av Olof Andersson - 30 november 2012 10:57

För precis så här kommer matcherna sluta:   Skara - Halna (fredag) 4-6   Nu har jag inte sett Halnas laguppställning, men Skara harvar i botten och saknar idag Hald. Då kommer Halna ta 3 poäng medan Skara får blicka framåt.   Skövde - Fal...

Ovido - Quiz & Flashcards