Direktlänk till inlägg 26 september 2012

Genomgång och tips

Av Olof Andersson - 26 september 2012 19:57

Omgång 1 slutade inte med någon skräll, däremot får nog IBFs storseger mot Vänersborg rankas som mest otippat, antingen är IBF lite bättre än trott eller Vänersborg sämre, det lär tiden utvisa.


Lockerud - TT 19-4 är pinsamma siffror minst sagt, går inte skylla på lite folk heller den matchen. 10 utespelare som klarar av att röra på benen och vifta iväg bollen borde räcka för att få till ett bättre resultat än så.

Men det mest pinsamma med hela den matchen måste vara att Bulan (Johan Bergstrand) i Mariestad, en utav deras poängkungar, gör 0 poäng av 38 möjliga. Skadad, bakfull, full? Vill gärna ha en förklaring!


Mullsjö AIS försökte fylla sin arena, det slutade med 1300 tomma platser, Slagge må vara Gud med hans Mullsjö har intressemässigt rasat fullständigt dom senaste åren. Inte nog med det så blev det förlust mot Karlstad där Kongstad lyckades göra 1p.


Nästa omgång tjuvstartar redan imorgon, så här slutar det:


Halna - Vara (torsdag) 9-3


Proppen ur direkt för Halna efter förlusten mot oss, enkel seger och fanimej om inte Erik Jansson gör 6p? (2+4), känns så.


Vänersborg - Skövde (lördag) 4-8


Antes fyra poäng räcker inte, Skövde känns som den utpräglade favoriten i serien och än så länge har dom inte gjort något för att visa motsatsen.


Fristad - Borås IBF (lördag) 5-6


IBF ska självklart vara bättre än 5-6 seger med laget dom mönstrar, men derby är derby och Fristad kan konsten att kämpa.


Tygriket - Sandared (söndag) 7-5


Storförlusten till trots, tror Tygriket vinner denna match, inte för att dom är bra, utan för att Sandared just denna dag lyckas vara sämre.


Falköping - Mariestad (söndag) 2-9


Ytterligare en storseger för Mariestad, Falköping kommer få ett riktigt tufft år...


Vi möter Skara borta på fredag. En fredag kl 2000 på bortaplan känns inte riktigt rockigt, men får använda det som tändvätska. Brukar ha svårt för Skara borta och med en radda intressanta nyförvärv blir det säkerligen inte lättare. Men som vanligt så gäller det att hata, krossa & döda, forza grönsvart!



 
 
Ingen bild

Åskådare

28 september 2012 09:17

Dåligt tippat Olof. Jansson gjorde 4+3 = 7 poäng. =)

Olof Andersson

3 oktober 2012 21:10

Illa, men nöjd över att jag tippade utskåpning och det blev det iaf. Jansson får läsa på här innan matcherna så han vet vad han ska göra

 
Ingen bild

Såg Vara-Halna, ingen koppling till någon

6 oktober 2012 00:04

kan säga så här!! Resultatet spelga inte matchbilden.Halna är inte bättre än vad Vara är! Halna straffade dock Vara hårt i denna match!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Andersson - 10 januari 2013 23:01

Skara - Vara (fredag) 6-4   Ett helt nytt Skara med betydligt bättre trupp än i vårat möte.Ruggigt viktig match i botten där jag vågar säga att Skara åker ur om man förlorar. Men tror att dom rutinerade rävarna fäller avgörande här, Blom är med o...

Av Olof Andersson - 4 januari 2013 18:36

Gömde det sig en match en vanlig vardag i luffsarserien. Skövde piskade dit Vänersborg med 11-0 igår, imponerande siffror oavsett vad Vänersborg hade för lag. Skövde hakar på Borås IBF i kampen om andraplatsen.   Borås - Fristad (fredag) 7-5   ...

Av Olof Andersson - 14 december 2012 09:28

Att inte ha spelat innebandy på ett bra tag må vara riktigt tråkigt och frustrerande, men idag väntar belöning! Hade självklart hellre spelat ikväll men att långt bort i ingenstans förhoppningsvis få dynga i sig en rejäl Mandysburgare innan man slå...

Av Olof Andersson - 7 december 2012 20:06

2 matcher har redan hunnit spela varsin period, det påverkar dock inte hur jag skulle tippat.   Borås - Sandared (fredag, står 0-0 efter 1 period) 9-2   Trots derby och trots målsnålt efter första tror jag IBF springer iväg till en lekande lä...

Av Olof Andersson - 30 november 2012 10:57

För precis så här kommer matcherna sluta:   Skara - Halna (fredag) 4-6   Nu har jag inte sett Halnas laguppställning, men Skara harvar i botten och saknar idag Hald. Då kommer Halna ta 3 poäng medan Skara får blicka framåt.   Skövde - Fal...

Ovido - Quiz & Flashcards