Direktlänk till inlägg 8 november 2012

Tips

Av Olof Andersson - 8 november 2012 21:33

MIssade helt att det var match igår, Fristad - Skara, suddenseger för Fristad, hade tippat enkel seger till Fristad så hyffsat starkt av Skara att ta poäng.


Borås - Skövde (fredag) 5-7


Vinner IBF tror jag det är kört för Skövde, tror nämligen inte dom skrapar så rent som kommer behövas i sådana fall för att komma topp 2. Så är det i division 2, man har inte råd med mer än ca 4 poängtapp vanligtvis för att komma till kval.

Matchen kan sluta hur som helst klyschigt nog, men så känns det verkligen på förhand.


Mariestad - Vara (fredag) 9-1


Brukar kunna bli jämnt lagen emellan men absolut inte imorgon.... Trots att Bulan saknas (kanske bara höjer laget?)


Tygriket - Halna (lördag) 3-7


Förutsätter att Halnas lirare är med och då vinner dom i skolådan i öxabäck, lite lagom, men inte mer.


Falköping - Vänersborg (lördag) 2-11


Avhängda Falköping blir mer avhängda om Ante/Mats är på humör, då kommer det bli nackspärr för Falköpingsmålvakten.


Vänersborg - Mariestad (onsdag) 5-7


Nästa omgång smygstartar på onsdag då Vänersborg har chansen att haka på toppstriden, dom kan klara av det, men tror Mariestad vinner ändå. Fast vem vet hur man påverkas av en onsdagskväll i Vänersborg.


Vi möter Sandared, Sandared har ju utan tvekan överraskat positivt och blir säkert en svår nöt att knäcka, men den behöver knäckas för vi har redan slarvat bort alldeles för många poäng. Ska vi till kval måste vi kanske vinna 14 av dom 16 som är kvar, 3 poängare, och då är detta en match som på pappret ska ge 3 poäng. Därmed inte sagt att det blir lätt, bara pratar om vad som krävs.


Förra matchen mot Mariestad var en lång plåga, räknar/hoppas/tror att allt kommer vara så mycket bättre till på lördag.


Största och bästa nyheten för TIBK är annars att Bagarn tränar. Han är den enda som likt Johan M kan höja alla han spelar med, vem som är bäst är utan tvekan Johan på att göra poäng, men Bagarn har så många härliga innebandykvaliteér som han är smått unik med, så väljer helst att inte jämföra, bara konstatera att inga andra än dom två är i närheten av samma innebandynivå (Viktor Nydén har jag inte sett tillräckligt lång tid så han kanske glider upp där med sen)



Tacksamt för Sandared dock så blir han lämnad hemma, vet inte om jag köper förklaringen men alla tänker olika och har rätt att göra så. Vi kan och ska vinna utan honom, det är dom som spelar som gör det o.s.v, men Bagarn är för bra för att stå utanför ens halvt handikappad, så helst igår vill vi se honom i rätta färgerna igen.


En annan bra nyhet är att Nisse gör debut, sett riktigt het ut han med, får hoppas han får ut all sin potential för han kan konsten att göra mål när han är på humör.


Så då jag inte spelar tänker jag kosta på mig att tippa våran match, Sandared - TIBK 5-9 (1-2, 3-3, 1-4) Blir en jämn match där TIBK går ifrån i slutet. Helst ser jag dock en 16-0 seger, men vad man tror hoppas och vad det faktiskt blir är 3 helt olika saker.


Forzatillsdödenskiljerossåt

 
 
Ingen bild

Krille

12 november 2012 16:23

Någon som vet hur länge Tom i Falköping blev avstängd?

 
Ingen bild

Mike

15 november 2012 11:58

http://www.innebandy.se/Templates/IDA/MatchLineup.aspx?PageId=83280&MatchID=737055&epslanguage=SV

Olof Andersson

15 november 2012 22:26

Jag vet, men det här jävla tramset med vardagsmatcher måste få ett slut i västergötlands högsta innebandyserie. Oavsett vem som gör reglerna borde tänka om ordentligt, nej, fredagsmatcher är inte ok det heller. Hade tippat 12-5 seger till Halna men hört om lite ditt och datt i den klubben så 6-6 förvånar inte, men starkt av Falköping att ta 4pinnar på 2 matcher efter den usla inledningen! Hängde det ihop med Toms avstängning eller är han tillbaka?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Andersson - 10 januari 2013 23:01

Skara - Vara (fredag) 6-4   Ett helt nytt Skara med betydligt bättre trupp än i vårat möte.Ruggigt viktig match i botten där jag vågar säga att Skara åker ur om man förlorar. Men tror att dom rutinerade rävarna fäller avgörande här, Blom är med o...

Av Olof Andersson - 4 januari 2013 18:36

Gömde det sig en match en vanlig vardag i luffsarserien. Skövde piskade dit Vänersborg med 11-0 igår, imponerande siffror oavsett vad Vänersborg hade för lag. Skövde hakar på Borås IBF i kampen om andraplatsen.   Borås - Fristad (fredag) 7-5   ...

Av Olof Andersson - 14 december 2012 09:28

Att inte ha spelat innebandy på ett bra tag må vara riktigt tråkigt och frustrerande, men idag väntar belöning! Hade självklart hellre spelat ikväll men att långt bort i ingenstans förhoppningsvis få dynga i sig en rejäl Mandysburgare innan man slå...

Av Olof Andersson - 7 december 2012 20:06

2 matcher har redan hunnit spela varsin period, det påverkar dock inte hur jag skulle tippat.   Borås - Sandared (fredag, står 0-0 efter 1 period) 9-2   Trots derby och trots målsnålt efter första tror jag IBF springer iväg till en lekande lä...

Av Olof Andersson - 30 november 2012 10:57

För precis så här kommer matcherna sluta:   Skara - Halna (fredag) 4-6   Nu har jag inte sett Halnas laguppställning, men Skara harvar i botten och saknar idag Hald. Då kommer Halna ta 3 poäng medan Skara får blicka framåt.   Skövde - Fal...

Ovido - Quiz & Flashcards