Alla inlägg den 28 juli 2008

Av Olof Andersson - 28 juli 2008 00:35

Tillbringat tid vid kusten för att lagra bensin för den kommande hårda vintern (12.84kr/l).

Även passat på att mingla i affärerna på jakt efter scoop, och döm om min förvåning när jag fick se en superkändis, nämligen Marianne Scheja .

Kvinnan som alla vet spelade Charlie ett par år i skilda världar på 90-talet.

Troligtvis vet inte mannen som trodde Paul Gascoigne var en skådespelare i kvarteret skatan detta, men nu är han upplyst.


Så vad har hänt här då sen sist?

Tryckte någon till Tobbe S ordentligt i torsdags? Annars får man hoppas på tillfälle på torsdag igen.

Har Hecke fått några fler barn?

Vem har åderförkalkats mest under semestern och kommer prestera sämst på testen?

Hur mår seglet?

Har party erik nr 2 signat på något?

Bagarn blivit brunare?


För  övrigt så kan jag konstatera att TIBK sprider sig som en svulst på den svenska samhällskroppen.

Skådade Peps på stranden, mest vältränad av alla där, som vanligt, utan att röra på sig. Bröderna Nyden tränade ramsor. Erik Lidh kurerade sina defekter. Ulricehamns Per spelade minigolf. 

Ingen slipper undan.


Filmtipsen haglar inte in, en säker filmkritiker likväl TIBKS trognaste fan kan konstaterade när jag frågade honom i bakistillstånd att varken Batman/hellboy2/hulken var några super filmer, dock leder Batman Dark knight listan på internets mest kända filmsite, imdb , och jag brukar lita på dom.


En film som garanterat är en succé är WALL.ETS eller något liknande, finns att hämta på piratebay , undertext hämtas här , spelas upp i cccp för bästa effekt.


Har inte sett första Arn filmen, så vet ej var den slutar, men läst böckerna så kan sammanfatta fortsättningen för er (om jag antar att första filmen slutar med böckerna att han ska ner te Jerusalem).


Så om ni inte vill veta hur det går i filmen så behöver ni inte läsa.


Arn kommer till Jerusalem, Arn de gothia! Han dödar många män, han är en god kristen, han dödar fler män, men är väldigt kristen! Cecilia ska ha RÖTT hår inte blont som hon tydligen har i filmen, han fortsätter att döda, han blir stor, han är såklart helt odödlig, han gör sina år där nere som han har blivit dömd att göra, han kommer hem, han krigar, han får sin cecilia (som haft det svårt med att tillverka garn på klostret), han blir mäktig, han dör, sönerna fortsätter kriga i hans namn i sista boken "arvet efter Arn". 


Så ni behöver inte se den. Se TIBK spela istället, i en hall nära er, hela sommaren. Forza grönsvart!

Ovido - Quiz & Flashcards