Alla inlägg den 4 januari 2013

Av Olof Andersson - 4 januari 2013 18:36

Gömde det sig en match en vanlig vardag i luffsarserien. Skövde piskade dit Vänersborg med 11-0 igår, imponerande siffror oavsett vad Vänersborg hade för lag. Skövde hakar på Borås IBF i kampen om andraplatsen.


Borås - Fristad (fredag) 7-5


Derby, det förra slutade med kryss. Man kan på inget sett ta ifrån att Borås gjort en kanonsäsong såhärlångt, har andraplatsen helt i egen hand, men jag kan heller inte ta ifrån min känsla när jag kollar deras lag att dom överpresterar, eller så är det vi andra "topplag" som underpresterat, låter iofs ganska rimligt.
Lockerud/M är överlägsna i serien i år, och det hade vi fått se om inte Mariestad - IBF blivit inställd. Så ja, jag tror ju att Fristad vinner, men alla resultat pekar ju på att IBF vinner, så då gör dom väl det till slut.


Vara - Halna (fredag) 4-8


Halva matchen jag såg Halna mot TIBK var dom grymma, kämpade frenetiskt och med hyfsat lir, andra halvan var dom lika dåliga, men med en grym målis. Oavsett borde det räcka mot Vara som gjort allt annat än en bra säsong såhär långt.


Sandared - Tygriket (söndag) 7-6


Det ser dumt ut när jag skriver det, Tygriket borde ju ha rutinerade gubbar i massor som kan ställa upp i kris, men hörde att dom ställde in sin match mot Mariestad (hemmaplan?) för att det var för få gubbar, så det kan omöjligt vara bra ställt iaf. SIBS vinner nog detta, kanske ännu lättare, TT allt närmre division 3.


Vi möter Skara, endast seger finns på pappret, ska utföras också

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards